Kakaricka gora
Print
Email Share on Facebook Share on Twitter Share on Twitter
20/06/2017

Obilježavanje Međunarodnog dana borbe protiv zloupotrebe droga

Povodom obilježavanja 26. juna Međunarodnog dana borbe protiv zloupotrebe droga Javna ustanova za smještaj, rehabilitaciju i resocijalizaciju korisnika psihoaktivnih supstanci Podgorica, zajedno sa partnerima Internacionalnom policijskom asocijacijom – IPA sekcija Crna Gora i NVO Preporod, u četvrtak 22. juna, u Kulturno informativnom centru “Budo Tomović” sa početkom u 12h, organizuju izložbu kreativnih radova. Ovi radovi nastali su kreativnoj radionici Javne ustanove kao umjetnički izraz naših klijentkinja i klijenata.

Izložba je prva od tri aktivnosti koje organizujemo sa partnerima a koje imaju za cilj prevenciju i otklanjanje predrasuda u vezi sa bolestima zavisnosti i podizanje svijesti javnosti o ovom problemu.

U skladu sa tim, 25. juna, u 10h  na sportskim poligonima hotela “Montenegro” u Sutomoru (Čanju), organizujemo fudbalski turnir pod sloganom “Zajedno protiv droge”.

Kao završnu aktivnost povodom Međunarodnog dana borbe protiv zloupotrebe droge, 26. juna, u Hercegovačkoj ulici u Podgorici, u 19h, organizujemo performans pod nazivom “Budi slobodan – reci drogi NE! 

Pozivamo Vas da svojim prisustvom uveličate ove događaje i date podršku kontinuitetu rada naše ustanove.